Kom med på en guidet tur til byggepladsen

Der er stor interesse for at komme ud og se området, hvor Naturkraft er i gang med at blive bygget. Fra marts kan man hver anden onsdag komme på en guidet tur.

Interessen for at blive frivillig ved Naturkraft har også været overvældende. Der er etableret et korps af frivillige, der står for at fortælle om Naturkraft – både på Torvet i Ringkøbing og på guidede ture.

I december havde de stor succes med at være til stede til julemarkedet på Torvet. Her kunne folk komme og få mere at vide om Naturkraft, og der blev også budt på guidede ture. Samme opskrift kommer i brug mandag og tirsdag i vinterferien. Mellem 11 og 16 er de til stede ved tombolaen, og klokken 11, 13 og 15 kan man komme med ud til byggepladsen.

Fra og med 6. marts bliver der faste guidede ture. Turene begynder ved Generator, Kastengevej 3, og går ud til udkigstårnet. Herfra fortsætter turen op på ringvolden, så man kan få en fornemmelse af, hvordan Naturkraft bliver. Undervejs er der god tid til både fortællingen om Naturkraft og til at svare på spørgsmål.

Hold øje med Naturkrafts Facebookside – her vil vi løbende lægge nye begivenheder ud.