Mette Bjerrum Jensen

Administrerende direktør

mb@naturkraft.dk
+45 30 28 08 75

Læs mere

Mette, som også er direktør for Ringkøbing-Skjern Museum, har det overordnede ansvar for organisering, strategi, budget og økonomi samt fundraising. 

Peter Carstensen

Souschef

pc@naturkraft.dk
+45 40 59 05 01

Læs mere

Peter, som også er souschef for Ringkøbing-Skjern Museum, har sammen med direktøren ansvar for organisering, strategi, budget og økonomi samt fundraising. 

Alex Agerbo

Formidling

ala@naturkraft.dk
+45 27 62 29 82

Læs mere

Alex er en del af formidlingsteamet. Egentlig er Alex uddannet industrilakerer, men nu er hans store fritidsinteresse blevet hans levebrød. Alex er ham, der altid ved, hvor krondyrene opholder sig, og ham der i det hele taget kender den vestjyske natur. I Naturkraft møder du ham, når han viser grupper rundt, eller når han indtager scenen med fascinerende naturformidling. 

Michael Solgaard

Formidling, Ph.d. 

ms@naturkraft.dk
+45 44 14 09 03

Sara Hindbo Dideriksen

Salg

sah@naturkraft.dk
+45 30 73 57 28

Læs mere

Sara er uddannet salgsassistent, og har været med siden åbningen i 2020. Hun startede i 2020 som sæsonmedarbejder og er siden blevet fastansat. I Naturkraft bruger Sara sin viden og erfaring fra sin tid som sæsonmedarbejder, samt hendes uddannelse til at udvikle og drifte caféen, butikken og billetsalget, så vores gæster får en god oplevelse ved alle vores salgsstationer. 

Pernille Borggaard

Oplevelseskoordinering

pb@naturkraft.dk
+45 30 73 69 46

Læs mere

Pernille er oplevelseskoordinator i Naturkraft. Det er hende, der sørger for, at grupper får en fantastisk oplevelse i Naturkraft. Hun tager imod bookinger og hjælper med at finde de helt rigtige rammer for hvert arrangement. Pernille har det store overblik og sikrer, at alt forløber ligetil – uanset om det lille møde, en konference eller et selskab, der bruger Naturkraft som ramme. 

Annette Juul Jørgensen

Køkken og café

ajj@naturkraft.dk

Læs mere

Annette arbejder med mad. Det er hende, der tryller med råvarerne i køkkenet, så gæsterne får en madoplevelse med hjem – uanset om det er i caféen eller til et specialarrangement med hvide duge og tre retter mad. Du kan også møde Annette ved bålet ud på øerne, når der skal laves pandekager over bål. 

Henrik Ruhe

Driftsansvarlig

her@naturkraft.dk 
+45 27 89 66 45

Læs mere

Henrik er driftstekniker i Naturkraft. Det er ham, der kender hver en skrue, og hver en ledning i Naturkraft. Han sørger for, at bygninger og anlæg fungerer i det daglige. Gæsterne møder ham også i parken, når han er med til at flytte rundt på borde og stole, eller når han reparerer det, der er gået i stykker. 

Britta Guldahl Pallesen

Administrativ koordinering

bgp@naturkraft.dk
+45 50 74 41 37

Læs mere

Britta er bogholder i Naturkraft. Hun arbejder med løn og økonomi og sørger for, at fakturaerne bliver sendt og betalt. 

Marianne Ølgaard

Oplevelseskoordinering og administration

moel@naturkraft.dk
+45 50 83 13 91

Maria Larsen

Velkomstservice

mla@naturkraft.dk
+45 30 73 62 36

Læs mere

Maria arbejder i Velkomstservice og er ofte en af de første medarbejdere, som gæsterne møder. Ud over at give gæsterne en god introduktion til et besøg i parken, er hun også at finde på Naturkrafts sociale medier. Maria er cand.comm. i kommunikation og dansk og er vant til at tage hånd om mange gæster fra sit tidligere arbejde som gatekoordinator i Københavns Lufthavn.

Susanne Marie Hollandsbjerg

Køkkenansvarlig

smh@naturkraft.dk
+45 53 80 67 01

Læs mere

Susanne er den der sørger for, at der er lækre retter at vælge imellem i caféen, når sulten melder sig.

Joan Glintborg Vissing

Kommunikationsdesign

jgv@naturkraft.dk
+45 30 73 68 76

Læs mere

Joan er kommunikationsdesigner i Naturkraft. Hun er med til at designe, hvordan vi får gæsterne til at lege sig til ny viden – og hvordan vi kan påvirke deres adfærd. Joan har en nøglerolle i videreudviklingen af Naturkraft, hvor hun sætter sin uddannelse som kommunikationsdesigner i spil.  

Charlotte Kristiansen

Indkøbsansvarlig

csk@naturkraft.dk
+45 30 73 76 49

Læs mere

Charlotte står for indkøb i Naturkraft. I Naturkraft er Charlotte med til at sikre, at vores leverandører lever op til de krav om bæredygtighed, vi stiller. Hun er blandt andet med til at finde de varer, der er på hylderne i butikken – varer, der skal inspirere til mere bæredygtig adfærd og læring. Udvalget udvides løbende, så det passer til årstider og de forløb, der er i Naturkraft. 

Mia Elmdahl Byskov

Marketing 

meb@naturkraft.dk
+45 30 73 68 77

Læs mere

Mia arbejder med marketing i Naturkraft. Hun har fingrene i mange af de digitale dele af markedsføringen – blandt andet hjemmeside, sociale medier og nyhedsbreve. Hun er uddannet markedsføringsøkonom og har været i Naturkraft siden sin praktiktid.

Studerende

Daniel Kardyb

Ph.d. studerende

dk@naturkraft.dk

Læs mere

Daniel Kardyb er Ph.d-studerende. Han er tilknyttet Naturkraft, hvor han gennem de næste par år skal undersøge, hvordan man kan udvikle læring i et uformelt læringsmiljø. Daniel er Ph.d-studerende ved Aarhus Universitet, DPU – Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse. 

Frivillige

Inge Marie Vestergaard

Frivilliginspirator

imv@naturkraft.dk
+45 20 32 69 50

Læs mere

Inge Marie er koordinator for de frivillige i Naturkraft. Hun er også selv frivillig har været med til at bygge organisationen bag de frivillige. Inge Marie er drevet af at formidle de gode historier om naturen i og omkring Ringkøbing. 

Fandt du ikke den medarbejder, som du leder efter?

Naturkraft drives af Ringkøbing-Skjern Museum. Vi har derfor en masse gode kollegaer, som du ikke finder her på siden.

Naturkraft-logo

Vestjysk Bank logo

 

       

 

 

 

 

Find vej

Naturparken 10,
6950 Ringkøbing

T: +45 69 16 11 62
M: info@naturkraft.dk

Nyhedsbrev

Vær den første til at få besked om gode tilbud, aktiviteter og andre arrangementer hos Naturkraft.

 

 

 

Link til Facebook Link til Instagram Link til LinkedIn