Holdet bag Naturkraft

Naturkraft skaber en moderne, vidensbaseret kulturinstitution, hvor organisationen er baseret på en flad ledelsesstruktur, og hvor den enkelte medarbejder har stor mulighed for indflydelse på egne opgaver.  

Der arbejdes aktivt med selvledelse og selvorganisering på tværs af organisationen og i tæt dialog med vores eksterne netværk af samarbejdspartnere/rådgivere og interessenter. 

Vi arbejder projektorienteret, så beskrivelserne her på siden afspejler kun nogle af de faste opgaver, som hver medarbejder løser. Der ændres løbende på funktioner, opgaver og ansvar.

peter sand

Administrerende direktør

ps@naturkraft.dk
+45 23 28 54 30

Læs mere

Peter er administrerende direktør med overordnet ansvar for organisering, strategi, budget og økonomi samt fundraising. I Naturkraft bygger Peter videre på sit store netværk med tæt kontakt til erhvervsliv, vidensinstitutioner, branchen og politikere. Det er også ham, der er med til at indgå partnerskaber – både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt.  

Jørgen Lund Møller

Driftschef

jlm@naturkraft.dk
+45 21 48 76 46

Læs mere

Jørgen er driftchef. Han har været med fra første spadestik og kender byggeri og anlæg i alle afkroge. Han er egentlig uddannet biolog og er kommet til Naturkraft med erfaring fra både udvikling og drift af flere attraktioner med naturen i fokus. Jørgen sørger for, at bygninger og anlæg fungerer optimalt. Og så vil gæsterne stadig møde ham, når han viser rundt og fortæller historien om Naturkraft. 

Malene Jøns

Kommerciel chef

mj@naturkraft.dk 
+45 26 82 76 56

Læs mere

Malene er kommerciel chef i Naturkraft. Hun har ansvaret for drift og udvikling af de salgsstationer, der er i Naturkraft – café, butik og billetsalg. Det er også Malene, der er ansvarlig for marketing. Med i bagagen har Malene en professionsbachelor i ernæring og sundhed og en HD i organisation og ledelse. 

Mette Hindkjær

Videns- og udviklingschef

mh@naturkraft.dk

+45 22 88 32 72

Læs mere

Mette er udviklingsansvarlig i Naturkraft. Hun har været med fra første spadestik og har været med til at udvikle oplevelserne. Selv om Naturkraft nu er i drift, er fortsat udvikling højt på dagsordenen. Som uddannet forretningsudviklingsingeniør er det Mette, der står i spidsen for udviklingsopgaverne – hun er også med i ledelsen. 

Marie Warming

Formidling

mw@naturkraft.dk 
+45 30 73 63 45

Læs mere

Marie er en del af formidlingsteamet. Med sin baggrund som biolog er det hende, der veksler fagstoffet til fascinerende viden for gæsterne. I Naturkraft er det primært Marie, der udvikler forløb for dagtilbud – når hun ikke er ude i parken for at finde ud af hvilke insekter, der nu er flyttet ind. Eller når hun har besøg af en børnehave, der skal prøve kræfter med videnskabelig metode for aller første gang. 

Alex Agerbo

Formidling

ala@naturkraft.dk
+45 27 62 29 82

Læs mere

Alex er en del af formidlingsteamet. Egentlig er Alex uddannet industrilakerer, men nu er hans store fritidsinteresse blevet hans levebrød. Alex er ham, der altid ved, hvor krondyrene opholder sig, og ham der i det hele taget kender den vestjyske natur. I Naturkraft møder du ham, når han viser grupper rundt, eller når han indtager scenen med fascinerende naturformidling. 

Nana Legh-Smith

Formidling

nls@naturkraft.dk
+45 92 82 77 78

Læs mere

Du møder helt sikkert Nana et sted i parken, hvor hun er med til at gøre din oplevelse i Naturkraft lidt bedre, end den allerede var. Gør du ikke, er det, fordi hun sidder med næsen i den næste spændende særudstilling. Med en kandidatgrad i Æstetik og Kultur er hun nemlig rigtig skarp til præcis dét!

Michael Solgaard

Formidling, Ph.d. 

ms@naturkraft.dk
+45 44 14 09 03

Sara Hindbo Dideriksen

Salg

sah@naturkraft.dk
+45 30 73 57 28

Læs mere

Sara er uddannet salgsassistent, og har været med siden åbningen i 2020. Hun startede i 2020 som sæsonmedarbejder og er siden blevet fastansat. I Naturkraft bruger Sara sin viden og erfaring fra sin tid som sæsonmedarbejder, samt hendes uddannelse til at udvikle og drifte caféen, butikken og billetsalget, så vores gæster får en god oplevelse ved alle vores salgsstationer. 

Peter Lynglund

Marketing

pl@naturkraft.dk
+45 30 73 88 12

Læs mere

Peter arbejder med marketing i Naturkraft. Barndomsdrømmen var journalistikken, men da den uddannelse kom i hus, skiftede han spor og har siden arbejdet med marketing og kommunikation på alverdens platforme. Med en skarp pen, en krøllet hjerne og et hjerte, der sidder helt på rette sted, er Peter med til at sørge for, at der kommer endnu flere glade gæster i Naturkraft.

Charlotte Olesen

Grafik

co@naturkraft.dk
+45 92 82 77 99

Læs mere

Med mere end 25 års erfaring i reklamebranchen som grafisk designer, er Charlotte den helt rette til at fikse alle de flotte foldere, brochurer, annoncer og grafiske elementer, vi har her i Naturkraft. I fritiden svinger hun tennisketcheren, ridder på sin islænderhest Fina og flyver med droner.

Mikkel Ebbesen Vinther

Udviklingskonsulent

men@naturkraft.dk
+45 30 73 91 85

Læs mere

Mikkel er udviklingskonsulent i Naturkraft. Som barselsvikar for Mette Hindkjær skal han arbejde med udvikling, fundraising og projektledelse. Mikkel kommer med en uddannelse som forretningsudviklingsingeniør tilsat erfaring som projektleder.

Kim Grøn Hansen

Partnerskabskonsulent

kgh@naturkraft.dk
+45 51 96 16 50

Læs mere

Kim er ansat som partnerskabskonsulent, og vil skabe en tænketank hvor vores partnere via foredrag, oplevelser og sparring, finder værdi og får ideer til, hvordan de kan arbejde med den tredobbelte bundlinje. Det handler i høj grad om at gøre verdensmål til hverdagsmål. Kim har et aktivt og bredt erhvervsnetværk, som han bruger i sit daglige arbejde. Kim har læst ledelse på Copenhagen Business Academy.

Cecilie Voetmann

Oplevelsesudvikling

cv@naturkraft.dk
+45 30 73 56 38

Læs mere

Cecilie er en del af formidlingsteamet. Som barselsvikar for Frederikke skal hun være med til at udvikle oplevelser for gæsterne. Cecilie har en uddannelse som oplevelsesøkonom, og har erfaring med events og oplevelsesudvikling.

Casper W. Rasmussen

Eventkoordinatorelev

cwr@naturkraft.dk
+45 22 61 67 84

Læs mere

Casper er eventkoordinatorelev i Naturkraft. Her arbejder han blandt andet med at udvikle events og shows – og går gerne selv på scenen foran parkens gæster. I den forbindelse trækker han både på sin store interesse for naturformidling og egne oplevelser med spejderlivet. Casper har desuden arbejdet som guide på spændende lokationer rundt omkring i verden.

Pernille Borggaard

Oplevelseskoordinering

pb@naturkraft.dk
+45 30 73 69 46

Læs mere

Pernille er oplevelseskoordinator i Naturkraft. Det er hende, der sørger for, at grupper får en fantastisk oplevelse i Naturkraft. Hun tager imod bookinger og hjælper med at finde de helt rigtige rammer for hvert arrangement. Pernille har det store overblik og sikrer, at alt forløber ligetil – uanset om det lille møde, en konference eller et selskab, der bruger Naturkraft som ramme. 

Karsten Klit

Køkken 

kk@naturkraft.dk
+45 24 78 02 00

Læs mere

Karsten styrer køkkenet i Naturkraft. Han sørger for, at gæsterne i caféen altid kan få inspirerende, hjemmelavet kvalitetsmad – så vidt muligt baseret på sæsonens friske, danske råvarer. Karsten er uddannet kok og har mange års erfaring med køkkendrift.

Annette Juul Jørgensen

Køkken og café

ajj@naturkraft.dk

Læs mere

Annette arbejder med mad. Det er hende, der tryller med råvarerne i køkkenet, så gæsterne får en madoplevelse med hjem – uanset om det er i caféen eller til et specialarrangement med hvide duge og tre retter mad. Du kan også møde Annette ved bålet ud på øerne, når der skal laves pandekager over bål. 

Henrik Ruhe

Driftsteknik

her@naturkraft.dk 
+45 27 89 66 45

Læs mere

Henrik er driftstekniker i Naturkraft. Det er ham, der kender hver en skrue, og hver en ledning i Naturkraft. Han sørger for, at bygninger og anlæg fungerer i det daglige. Gæsterne møder ham også i parken, når han er med til at flytte rundt på borde og stole, eller når han reparerer det, der er gået i stykker. 

Britta Guldahl Pallesen

Administrativ koordinering

bgp@naturkraft.dk
+45 50 74 41 37

Læs mere

Britta er bogholder i Naturkraft. Hun arbejder med løn og økonomi og sørger for, at fakturaerne bliver sendt og betalt. 

Marianne Ølgaard

Velkomstservice

moel@naturkraft.dk
+45 50 83 13 91

Maria Larsen

Velkomstservice

mla@naturkraft.dk
+45 30 73 62 36

Læs mere

Maria arbejder i Velkomstservice og er ofte en af de første medarbejdere, som gæsterne møder. Ud over at give gæsterne en god introduktion til et besøg i parken, er hun også at finde på Naturkrafts sociale medier. Maria er cand.comm. i kommunikation og dansk og er vant til at tage hånd om mange gæster fra sit tidligere arbejde som gatekoordinator i Københavns Lufthavn.

Simone Maria Schray

Billet og administration - På barsel

sms@naturkraft.dk
+45 30 73 76 62

Læs mere

Simone arbejder med billetsalg i Naturkraft. Hun er en af dem, der tager godt imod gæsterne ved indgangen. Simone er flyttet til Vestjylland fra Tyskland og har på rekordtid lært dansk. Hun skal også være med til at formidle til vores tyske gæster. 

Mille Kruse

Grafik - På barsel

mkd@naturkraft.dk
+45 30 73 41 49

Læs mere

Mille er grafisk designer i Naturkraft. Hun er med til at løse en lang række forskellige grafiske og visuelle opgaver – både til tryk og digitalt. Hun har en bachelor i grafisk kommunikation og er blandt andet med til at layoute annoncer og plakater samt skilte til parken.

Joan Glintborg Vissing

Kommunikationsdesign - På barsel

jgv@naturkraft.dk
+45 30 73 68 76

Læs mere

Joan er kommunikationsdesigner i Naturkraft. Hun er med til at designe, hvordan vi får gæsterne til at lege sig til ny viden – og hvordan vi kan påvirke deres adfærd. Joan har en nøglerolle i videreudviklingen af Naturkraft, hvor hun sætter sin uddannelse som kommunikationsdesigner i spil.  

Fredrikke Dahl

Oplevelsesudvikling - På barsel

fd@naturkraft.dk
+45 26 35 52 22

Læs mere

Fredrikke er en del af formidlingsteamet. Hun er med til at udvikle nye oplevelser for gæsterne. Det drejer sig både om ekspeditioner, temauger og teambuilding-øvelser med naturens kræfter som afsæt. Hun har også snor i vagtplaner for vores sæsonmedarbejdere. Hun har en uddannelse som oplevelsesøkonom med sig. 

Maria Kjærgaard

Bæredygtighed - På barsel

mk@naturkraft.dk
+45 30 26 32 09

Læs mere

Maria arbejder med bæredygtighed i Naturkraft. Hun har uddannet serviceøkonom og kom til Naturkraft allerede under sit studie. Hun har fingeren på bæredygtighedspulsen og arbejder for at gøre FN’s verdensmål til hverdagsmål for Naturkrafts gæster. Det er også Maria, der er kontaktperson for vores frivillige. 

Charlotte Kristiansen

Indkøb - På barsel

csk@naturkraft.dk
+45 30 73 76 49

Læs mere

Charlotte står for indkøb i Naturkraft. I Naturkraft er Charlotte med til at sikre, at vores leverandører lever op til de krav om bæredygtighed, vi stiller. Hun er blandt andet med til at finde de varer, der er på hylderne i butikken – varer, der skal inspirere til mere bæredygtig adfærd og læring. Udvalget udvides løbende, så det passer til årstider og de forløb, der er i Naturkraft. 

Mia Elmdahl Byskov

Marketing - På barsel

meb@naturkraft.dk
+45 30 73 68 77

Læs mere

Mia arbejder med marketing i Naturkraft. Hun har fingrene i mange af de digitale dele af markedsføringen – blandt andet hjemmeside, sociale medier og nyhedsbreve. Hun er uddannet markedsføringsøkonom og har været i Naturkraft siden sin praktiktid.

Studerende

Daniel Kardyb

Ph.d. studerende

dk@naturkraft.dk

Læs mere

Daniel Kardyb er Ph.d-studerende. Han er tilknyttet Naturkraft, hvor han gennem de næste par år skal undersøge, hvordan man kan udvikle læring i et uformelt læringsmiljø. Daniel er Ph.d-studerende ved Aarhus Universitet, DPU – Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse. 

Frivillige

Inge Marie Vestergaard

Frivilliginspirator

imv@naturkraft.dk
+45 20 32 69 50

Læs mere

Inge Marie er koordinator for de frivillige i Naturkraft. Hun er også selv frivillig har været med til at bygge organisationen bag de frivillige. Inge Marie er drevet af at formidle de gode historier om naturen i og omkring Ringkøbing. 

Naturkraft-logo

Vestjysk Bank logo

 

 

 

 

Find vej

Naturparken 10,
6950 Ringkøbing

T: +45 69 16 11 62
M: info@naturkraft.dk

Nyhedsbrev

 

 

GDPR og privatlivspolitik for Naturkraft

Hos Naturkraft respekterer og prioriterer vi din ret til privatliv med udgangspunkt i den europæiske Generel Data Protection Regulation (GDPR).
Med udgangspunkt i GDPR regulativet vil vi gerne fortælle om hvordan vi indsamler og opbevarer dine personlige data.

 

Link til Facebook Link til Instagram Link til LinkedIn