Holdet bag Naturkraft

Naturkraft skaber en moderne, vidensbaseret kulturinstitution, hvor organisationen er baseret på en flad ledelsesstruktur, og hvor den enkelte medarbejder har stor mulighed for indflydelse på egne opgaver.  

Der arbejdes aktivt med selvledelse og selvorganisering på tværs af organisationen og i tæt dialog med vores eksterne netværk af samarbejdspartnere/rådgivere og interessenter. 

Vi arbejder projektorienteret, så beskrivelserne her på siden afspejler kun nogle af de faste opgaver, som hver medarbejder løser. Der ændres løbende på funktioner, opgaver og ansvar.

peter sand

Administrerende direktør

ps@naturkraft.dk
+45 23 28 54 30

Læs mere

Peter er administrerende direktør med overordnet ansvar for organisering, strategi, budget og økonomi samt fundraising. I Naturkraft bygger Peter videre på sit store netværk med tæt kontakt til erhvervsliv, vidensinstitutioner, branchen og politikere. Det er også ham, der er med til at indgå partnerskaber – både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt.  

Jørgen Lund Møller

Driftchef

jlm@naturkraft.dk
+45 21 48 76 46

Læs mere

Jørgen er driftchef. Han har været med fra første spadestik og kender byggeri og anlæg i alle afkroge. Han er egentlig uddannet biolog og er kommet til Naturkraft med erfaring fra både udvikling og drift af flere attraktioner med naturen i fokus. Jørgen sørger for, at bygninger og anlæg fungerer optimalt. Og så vil gæsterne stadig møde ham, når han viser rundt og fortæller historien om Naturkraft. 

Malene Jøns

Kommerciel chef

mj@naturkraft.dk 
+45 26 82 76 56

Læs mere

Malene er kommerciel chef i Naturkraft. Hun har ansvaret for drift og udvikling af de salgsstationer, der er i Naturkraft – café, butik og billetsalg. Det er også Malene, der er ansvarlig for marketing. Med i bagagen har Malene en professionsbachelor i ernæring og sundhed og en HD i organisation og ledelse. 

Mette Hindkjær

Udviklingsansvarlig - På barsel

mh@naturkraft.dk
+45 22 88 32 72

Læs mere

Mette er udviklingsansvarlig i Naturkraft. Hun har været med fra første spadestik og har været med til at udvikle oplevelserne. Selv om Naturkraft nu er i drift, er fortsat udvikling højt på dagsordenen. Som uddannet forretningsudviklingsingeniør er det Mette, der står i spidsen for udviklingsopgaverne – hun er også med i ledelsen. 

Marie Warming

Formidling

mw@naturkraft.dk 
+45 30 73 63 45

Læs mere

Marie er en del af formidlingsteamet. Med sin baggrund som biolog er det hende, der veksler fagstoffet til fascinerende viden for gæsterne. I Naturkraft er det primært Marie, der udvikler forløb for dagtilbud – når hun ikke er ude i parken for at finde ud af hvilke insekter, der nu er flyttet ind. Eller når hun har besøg af en børnehave, der skal prøve kræfter med videnskabelig metode for aller første gang. 

Alex Agerbo

Formidling

ala@naturkraft.dk
+45 27 62 29 82

Læs mere

Alex er en del af formidlingsteamet. Egentlig er Alex uddannet industrilakerer, men nu er hans store fritidsinteresse blevet hans levebrød. Alex er ham, der altid ved, hvor krondyrene opholder sig, og ham der i det hele taget kender den vestjyske natur. I Naturkraft møder du ham, når han viser grupper rundt, eller når han indtager scenen med fascinerende naturformidling. 

Kamilla Holse Palbjørn

Formidling og forløbsbyggeri

khp@naturkraft.dk 
+45 30 73 61 15

Læs mere

Kamilla er en del af formidlingsteamet. Med sin kombination af læreruddannelse og kandidat i læring- og forandringsprocesser, designer og tilrettelægger hun forløb til skoler og ungdomsuddannelser. Kamilla er den naturvidenskabelige nørd, der bygger bro mellem faglighed, læring og leg.

Maria Kjærgaard

Bæredygtighed - På barsel

mk@naturkraft.dk
+45 30 26 32 09

Læs mere

Maria arbejder med bæredygtighed i Naturkraft. Hun har uddannet serviceøkonom og kom til Naturkraft allerede under sit studie. Hun har fingeren på bæredygtighedspulsen og arbejder for at gøre FN’s verdensmål til hverdagsmål for Naturkrafts gæster. Det er også Maria, der er kontaktperson for vores frivillige. 

Bjørn Ellermand

Visuel formidling

be@naturkraft.dk
+45 27 62 90 46

Læs mere

Bjørn er ham, der står for den visuelle formidling i Naturkraft. Han er uddannet digital konceptudvikler, og så har han gjort foto og video til sin levevej. Bjørn kan indfange den rå natur i Vestjylland og vise den frem fra vinkler, man ikke nødvendigvis ser på sin gåtur. I Naturkraft er Bjørn med til at inspirere gæsterne til at besøge Naturkraft – og til at opdage nye sider af den vestjyske natur. 

Charlotte Kristiansen

Indkøb

csk@naturkraft.dk
+45 30 73 76 49

Læs mere

Charlotte står for indkøb i Naturkraft. I Naturkraft er Charlotte med til at sikre, at vores leverandører lever op til de krav om bæredygtighed, vi stiller. Hun er blandt andet med til at finde de varer, der er på hylderne i butikken – varer, der skal inspirere til mere bæredygtig adfærd og læring. Udvalget udvides løbende, så det passer til årstider og de forløb, der er i Naturkraft. 

Sara Hindbo Dideriksen

Salg

sah@naturkraft.dk
+45 30 73 57 28

Læs mere

Sara er uddannet salgsassistent, og har været med siden åbningen i 2020. Hun startede i 2020 som sæsonmedarbejder og er siden blevet fastansat. I Naturkraft bruger Sara sin viden og erfaring fra sin tid som sæsonmedarbejder, samt hendes uddannelse til at udvikle og drifte caféen, butikken og billetsalget, så vores gæster får en god oplevelse ved alle vores salgsstationer. 

Mia Elmdahl Byskov

Marketing

meb@naturkraft.dk
+45 30 73 68 77

Læs mere

Mia arbejder med marketing i Naturkraft. Hun har fingrene i mange af de digitale dele af markedsføringen – blandt andet hjemmeside, sociale medier og nyhedsbreve. Hun er uddannet markedsføringsøkonom og har været i Naturkraft siden sin praktiktid.

Christina Carreras

Marketing

cc@naturkraft.dk
+45 30 73 85 08

Læs mere

Christina arbejder med marketing i Naturkraft. Hvis du ser en annonce, en brochure eller et banner i vejkanten, har Christina højst sandsynligt været medskaber. Hun er med til at gøre Naturkraft synlig på tværs af platforme og i tæt samarbejde med lokale aktører. Christina er uddannet markedsføringsøkonom med speciale i strategi og kommunikation.

Morten Juhl Madsen

Kommunikation

mjm@naturkraft.dk
+45 40 30 89 86

Joan Glintborg Vissing

Kommunikationsdesign

jgv@naturkraft.dk
+45 30 73 68 76

Læs mere

Joan er kommunikationsdesigner i Naturkraft. Hun er med til at designe, hvordan vi får gæsterne til at lege sig til ny viden – og hvordan vi kan påvirke deres adfærd. Joan har en nøglerolle i videreudviklingen af Naturkraft, hvor hun sætter sin uddannelse som kommunikationsdesigner i spil.  

Mille Kruse

Grafik

mkd@naturkraft.dk
+45 30 73 41 49

Læs mere

Mille er grafisk designer i Naturkraft. Hun er med til at løse en lang række forskellige grafiske og visuelle opgaver – både til tryk og digitalt. Hun har en bachelor i grafisk kommunikation og er blandt andet med til at layoute annoncer og plakater samt skilte til parken.

Rikke Bækstrøm

Udviklingskonsulent

rb@naturkraft.dk 
+45 30 73 51 50

Læs mere

Rikke er udviklingskonsulent i Naturkraft. Hun er uddannet lærer og kommer blandt andet med masser af erfaring med at arbejde med skoletjenester og eksterne læringsmiljøer. I Naturkraft arbejder hun med med at udvikle forløb til dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser.

Mikkel Ebbesen Vinther

Udviklingskonsulent

men@naturkraft.dk
+45 30 73 91 85

Læs mere

Mikkel er udviklingskonsulent i Naturkraft. Som barselsvikar for Mette Hindkjær skal han arbejde med udvikling, fundraising og projektledelse. Mikkel kommer med en uddannelse som forretningsudviklingsingeniør tilsat erfaring som projektleder.

Kim Grøn Hansen

Partnerskabskonsulent

kgh@naturkraft.dk
+45 51 96 16 50

Læs mere

Kim er ansat som partnerskabskonsulent, og vil skabe en tænketank hvor vores partnere via foredrag, oplevelser og sparring, finder værdi og får ideer til, hvordan de kan arbejde med den tredobbelte bundlinje. Det handler i høj grad om at gøre verdensmål til hverdagsmål. Kim har et aktivt og bredt erhvervsnetværk, som han bruger i sit daglige arbejde. Kim har læst ledelse på Copenhagen Business Academy.

Fredrikke Dahl

Oplevelsesudvikling - På barsel

fd@naturkraft.dk
+45 26 35 52 22

Læs mere

Fredrikke er en del af formidlingsteamet. Hun er med til at udvikle nye oplevelser for gæsterne. Det drejer sig både om ekspeditioner, temauger og teambuilding-øvelser med naturens kræfter som afsæt. Hun har også snor i vagtplaner for vores sæsonmedarbejdere. Hun har en uddannelse som oplevelsesøkonom med sig. 

Cecilie Voetmann

Oplevelsesudvikling

cv@naturkraft.dk
+45 30 73 56 38

Læs mere

Cecilie er en del af formidlingsteamet. Som barselsvikar for Frederikke skal hun være med til at udvikle oplevelser for gæsterne. Cecilie har en uddannelse som oplevelsesøkonom, og har erfaring med events og oplevelsesudvikling.

Casper Werge Rasmussen

Eventkoordinatorelev

cwr@naturkraft.dk
+45 22 61 67 84

Pernille Borggaard

Oplevelseskoordinering

pb@naturkraft.dk
+45 30 73 69 46

Læs mere

Pernille er oplevelseskoordinator i Naturkraft. Det er hende, der sørger for, at grupper får en fantastisk oplevelse i Naturkraft. Hun tager imod bookinger og hjælper med at finde de helt rigtige rammer for hvert arrangement. Pernille har det store overblik og sikrer, at alt forløber ligetil – uanset om det lille møde, en konference eller et selskab, der bruger Naturkraft som ramme. 

Karsten Klit

Køkken 

kk@naturkraft.dk
+45 24 78 02 00

Annette Juul Jørgensen

Køkken og café

ajj@naturkraft.dk

Læs mere

Annette arbejder med mad. Det er hende, der tryller med råvarerne i køkkenet, så gæsterne får en madoplevelse med hjem – uanset om det er i caféen eller til et specialarrangement med hvide duge og tre retter mad. Du kan også møde Annette ved bålet ud på øerne, når der skal laves pandekager over bål. 

Lotte B. Rosendahl

Køkken og café

lbr@naturkraft.dk
+45 30 73 61 13

Henrik Ruhe

Driftsteknik

her@naturkraft.dk 
+45 27 89 66 45

Læs mere

Henrik er driftstekniker i Naturkraft. Det er ham, der kender hver en skrue, og hver en ledning i Naturkraft. Han sørger for, at bygninger og anlæg fungerer i det daglige. Gæsterne møder ham også i parken, når han er med til at flytte rundt på borde og stole, eller når han reparerer det, der er gået i stykker. 

Dorthe Thorborg

Administrativ koordinering

dtj@naturkraft.dk 
+45 51 94 60 03

Læs mere

Dorthe er administrativ koordinator i Naturkraft. Hun samler trådene i en organisation, der stadig er under opbygning. Dorthe hjælper med mange forskellige opgaver blandt andet inden for medarbejder-udvikling. 

Britta Guldahl Pallesen

Administrativ koordinering

bgp@naturkraft.dk
+45 50 74 41 37

Læs mere

Britta er bogholder i Naturkraft. Hun arbejder med løn og økonomi og sørger for, at fakturaerne bliver sendt og betalt. 

Simone Maria Schray

Billet og administration - På barsel

sms@naturkraft.dk
+45 30 73 76 62

Læs mere

Simone arbejder med billetsalg i Naturkraft. Hun er en af dem, der tager godt imod gæsterne ved indgangen. Simone er flyttet til Vestjylland fra Tyskland og har på rekordtid lært dansk. Hun skal også være med til at formidle til vores tyske gæster. 

Marianne Ølgaard

Velkomstservice

moel@naturkraft.dk
+45 50 83 13 91

Maria Larsen

Velkomstservice

mla@naturkraft.dk
+45 30 73 62 36

Studerende

Daniel Kardyb

Ph.d. studerende

dk@naturkraft.dk

Læs mere

Daniel Kardyb er Ph.d-studerende. Han er tilknyttet Naturkraft, hvor han gennem de næste par år skal undersøge, hvordan man kan udvikle læring i et uformelt læringsmiljø. Daniel er Ph.d-studerende ved Aarhus Universitet, DPU – Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse. 

Ebba Lange Andersen

Studerende

 

Læs mere

Ebba er studerende ved Aarhus Universitet, DPU – Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse.  

Mia Vad

Journalist. Kandidatstuderende i oplevelsesøkonomi

mv@naturkraft.dk

Læs mere

Mia er journalist og har tidligere arbejdet ved DR Midt og Vest. Mia er ved at læse en kandidat i oplevelsesøkonomi, og vil sideløbende bruge både sin journalistiske erfaring samt viden om oplevelsesøkonomi i Naturkraft.

Frivillige

Inge Marie Vestergaard

Frivilliginspirator

imv@naturkraft.dk
+45 20 32 69 50

Læs mere

Inge Marie er koordinator for de frivillige i Naturkraft. Hun er også selv frivillig har været med til at bygge organisationen bag de frivillige. Inge Marie er drevet af at formidle de gode historier om naturen i og omkring Ringkøbing. 

Særlige rådgivere

Ulla Hjøllund Linderoth

Naturfagsdidaktiker og praktiker

Martin Rauff

Baaring Stories ApS

Jesper Theilgaard

Ambassadør for Naturkraft

Kjeld Juel Petersen

Ekstern rådgiver

Susanne Hermansen

Rådgivende konsulent

Naturkraft-logo

Vestjysk Bank logo

 

 

 

 

Find vej

Naturparken 10,
6950 Ringkøbing

T: +45 69 16 11 62
M: info@naturkraft.dk

Nyhedsbrev

 

 

GDPR og privatlivspolitik for Naturkraft

Hos Naturkraft respekterer og prioriterer vi din ret til privatliv med udgangspunkt i den europæiske Generel Data Protection Regulation (GDPR).
Med udgangspunkt i GDPR regulativet vil vi gerne fortælle om hvordan vi indsamler og opbevarer dine personlige data.

 

Link til Facebook Link til Instagram Link til LinkedIn