Holdet bag Naturkraft

Naturkraft skaber en moderne, vidensbaseret kulturinstitution, hvor organisationen er baseret på en flad ledelsesstruktur, og hvor den enkelte medarbejder har stor mulighed for indflydelse på egne opgaver.  

Der arbejdes aktivt med selvledelse og selvorganisering på tværs af organisationen og i tæt dialog med vores eksterne netværk af samarbejdspartnere/rådgivere og interessenter. 

Vi arbejder projektorienteret, så beskrivelserne her på siden afspejler kun nogle af de faste opgaver, som hver medarbejder løser. Der ændres løbende på funktioner, opgaver og ansvar.

peter sand

Administrerende direktør

ps@naturkraft.dk
+45 23 28 54 30

Læs mere

Peter er administrerende direktør med overordnet ansvar for organisering, strategi, budget og økonomi samt fundraising. I Naturkraft bygger Peter videre på sit store netværk med tæt kontakt til erhvervsliv, vidensinstitutioner, branchen og politikere. Det er også ham, der er med til at indgå partnerskaber – både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt.  

Jørgen Lund Møller

Driftchef

jlm@naturkraft.dk
+45 21 48 76 46

Læs mere

Jørgen er driftchef. Han har været med fra første spadestik og kender byggeri og anlæg i alle afkroge. Han er egentlig uddannet biolog og er kommet til Naturkraft med erfaring fra både udvikling og drift af flere attraktioner med naturen i fokus. Jørgen sørger for, at bygninger og anlæg fungerer optimalt. Og så vil gæsterne stadig møde ham, når han viser rundt og fortæller historien om Naturkraft. 

Susanne Hermansen

Formidlings- og læringschef

sh@naturkraft.dk
+45 61 33 76 24

Læs mere

Susanne er Naturkrafts formidlings- og læringschef. Gennem hele sin karriere har Susanne arbejdet med ledelse, læring og evaluering både i det offentlige og i det private. I Naturkraft har Susanne ansvaret for at udvikle formidling, der gør naturvidenskab og bæredygtighed mere håndgribeligt for både gæster, elever, studerende og erhvervsfolk. Det er også Susanne, der er ansvarlig for den overordnede udvikling af medarbejderne.  

Malene Jøns

Kommerciel chef

mj@naturkraft.dk 
+45 26 82 76 56

Læs mere

Malene er kommerciel chef i Naturkraft. Hun har ansvaret for drift og udvikling af de salgsstationer, der er i Naturkraft – café, butik og billetsalg. Det er også Malene, der er ansvarlig for marketing. Med i bagagen har Malene en professionsbachelor i ernæring og sundhed og en HD i organisation og ledelse. 

Mette Hindkjær

Udviklingsansvarlig - På barsel

mh@naturkraft.dk
+45 22 88 32 72

Læs mere

Mette er udviklingsansvarlig i Naturkraft. Hun har været med fra første spadestik og har været med til at udvikle oplevelserne. Selv om Naturkraft nu er i drift, er fortsat udvikling højt på dagsordenen. Som uddannet forretningsudviklingsingeniør er det Mette, der står i spidsen for udviklingsopgaverne – hun er også med i ledelsen. 

Marie Warming

Formidling

mw@naturkraft.dk 
+45 30 73 63 45

Læs mere

Marie er en del af formidlingsteamet. Med sin baggrund som biolog er det hende, der veksler fagstoffet til fascinerende viden for gæsterne. I Naturkraft er det primært Marie, der udvikler forløb for dagtilbud – når hun ikke er ude i parken for at finde ud af hvilke insekter, der nu er flyttet ind. Eller når hun har besøg af en børnehave, der skal prøve kræfter med videnskabelig metode for aller første gang. 

Mads Reenberg

Formidling

mr@naturkraft.dk 
+45 23 32 93 61

Læs mere

Mads er en del af formidlingsteamet. Som uddannet lærer har han byttet klasselokalet ud med en hel arena, hvor han kan sætte viden om naturvidenskab i spil på alle mulige måder. Mads er ham, der primært udvikler forløb til folkeskolerne og gymnasier. Du møder ham også tit i parken, når han viser rundt, eller får en hel skoleklasse til at fyre raketter af. 

Alex Agerbo

Formidling

ala@naturkraft.dk
+45 27 62 29 82

Læs mere

Alex er en del af formidlingsteamet. Egentlig er Alex uddannet industrilakerer, men nu er hans store fritidsinteresse blevet hans levebrød. Alex er ham, der altid ved, hvor krondyrene opholder sig, og ham der i det hele taget kender den vestjyske natur. I Naturkraft møder du ham, når han viser grupper rundt, eller når han indtager scenen med fascinerende naturformidling. 

Carina Bruun Andersen

Formidling og gartner

cba@naturkraft.dk 
+45 26 36 30 11

Læs mere

Carina er gartner i Naturkraft. Her har hun fået hele 50 hektar at boltre sig på. Hun sørger for, at de otte naturtyper inden i parken har det godt – og så passer hun også godt på det rekreative område uden for volden. Carina deler meget gerne ud af sin viden om planterne – både i blogindlæg i vores Nysgerrig-univers og ved rundvisninger i Naturkraft. 

Maria Kjærgaard

Bæredygtighed

mk@naturkraft.dk
+45 30 26 32 09

Læs mere

Maria arbejder med bæredygtighed i Naturkraft. Hun har uddannet serviceøkonom og kom til Naturkraft allerede under sit studie. Hun har fingeren på bæredygtighedspulsen og arbejder for at gøre FN’s verdensmål til hverdagsmål for Naturkrafts gæster. Det er også Maria, der er kontaktperson for vores frivillige. 

Bjørn Ellermand

Visuel formidling

be@naturkraft.dk
+45 27 62 90 46

Læs mere

Bjørn er ham, der står for den visuelle formidling i Naturkraft. Han er uddannet digital konceptudvikler, og så har han gjort foto og video til sin levevej. Bjørn kan indfange den rå natur i Vestjylland og vise den frem fra vinkler, man ikke nødvendigvis ser på sin gåtur. I Naturkraft er Bjørn med til at inspirere gæsterne til at besøge Naturkraft – og til at opdage nye sider af den vestjyske natur. 

Charlotte Kristiansen

Marketing og indkøb

csk@naturkraft.dk
+45 30 73 76 49

Læs mere

Charlotte står for indkøb i Naturkraft. I Naturkraft er Charlotte med til at sikre, at vores leverandører lever op til de krav om bæredygtighed, vi stiller. Hun er blandt andet med til at finde de varer, der er på hylderne i butikken – varer, der skal inspirere til mere bæredygtig adfærd og læring. Udvalget udvides løbende, så det passer til årstider og de forløb, der er i Naturkraft. 

Julie Vesterby

Kommunikation

jv@naturkraft.dk
+45 22 23 03 14

Læs mere

Julie er ansvarlig for kommunikation i Naturkraft. Hun sørger for, at der er en rød tråd i al formidling – uanset om det er på skilte, i udstillinger eller på hjemmeside. Hun er med til at udvikle nye formater, der understøtter fondens formål. Det er også Julie, der tager imod, når medierne er på besøg.  

Mia Elmdahl Byskov

Marketing

meb@naturkraft.dk
+45 30 73 68 77

Læs mere

Mia arbejder med marketing i Naturkraft. Hun har fingrene i mange af de digitale dele af markedsføringen – blandt andet hjemmeside, sociale medier og nyhedsbreve. Hun er uddannet markedsføringsøkonom og har været i Naturkraft siden sin praktiktid.

Christina Carreras

Marketing

cc@naturkraft.dk
+45 30 73 85 08

Læs mere

Christina arbejder med marketing i Naturkraft. Hvis du ser en annonce, en brochure eller et banner i vejkanten, har Christina højst sandsynligt været medskaber. Hun er med til at gøre Naturkraft synlig på tværs af platforme og i tæt samarbejde med lokale aktører. 

Joan Glintborg Vissing

Kommunikationsdesign

jgv@naturkraft.dk
+45 30 73 68 76

Læs mere

Joan er kommunikationsdesigner i Naturkraft. Hun er med til at designe, hvordan vi får gæsterne til at lege sig til ny viden – og hvordan vi kan påvirke deres adfærd. Joan har en nøglerolle i videreudviklingen af Naturkraft, hvor hun sætter sin uddannelse som kommunikationsdesigner i spil.  

Mille Kruse

Grafik

mkd@naturkraft.dk
+45 30 73 41 49

Læs mere

Mille er grafisk designer i Naturkraft. Hun er med til at løse en lang række forskellige grafiske og visuelle opgaver – både til tryk og digitalt. Hun har en bachelor i grafisk kommunikation og er blandt andet med til at layoute annoncer og plakater samt skilte til parken.

Annette Juul Jørgensen

Køkken og café

ajj@naturkraft.dk

Læs mere

Annette arbejder med mad. Det er hende, der tryller med råvarerne i køkkenet, så gæsterne får en madoplevelse med hjem – uanset om det er i caféen eller til et specialarrangement med hvide duge og tre retter mad. Du kan også møde Annette ved bålet ud på øerne, når der skal laves pandekager over bål. 

Mikkel Ebbesen Vinther

Udviklingskonsulent

men@naturkraft.dk
+45 30 73 91 85

Læs mere

Mikkel er udviklingskonsulent i Naturkraft. Som barselsvikar for Mette Hindkjær skal han arbejde med udvikling, fundraising og projektledelse. Mikkel kommer med en uddannelse som forretningsudviklingsingeniør tilsat erfaring som projektleder.

Fredrikke Dahl

Oplevelsesudvikling

fd@naturkraft.dk
+45 26 35 52 22

Læs mere

Fredrikke er en del af formidlingsteamet. Hun er med til at udvikle nye oplevelser for gæsterne. Det drejer sig både om ekspeditioner, temauger og teambuilding-øvelser med naturens kræfter som afsæt. Hun har også snor i vagtplaner for vores sæsonmedarbejdere. Hun har en uddannelse som oplevelsesøkonom med sig. 

Pernille Borggaard

Oplevelseskoordinering

pb@naturkraft.dk
+45 30 73 69 46

Læs mere

Pernille er oplevelseskoordinator i Naturkraft. Det er hende, der sørger for, at grupper får en fantastisk oplevelse i Naturkraft. Hun tager imod bookinger og hjælper med at finde de helt rigtige rammer for hvert arrangement. Pernille har det store overblik og sikrer, at alt forløber ligetil – uanset om det lille møde, en konference eller et selskab, der bruger Naturkraft som ramme. 

Henrik Ruhe

Driftsteknik

her@naturkraft.dk 
+45 27 89 66 45

Læs mere

Henrik er driftstekniker i Naturkraft. Det er ham, der kender hver en skrue, og hver en ledning i Naturkraft. Han sørger for, at bygninger og anlæg fungerer i det daglige. Gæsterne møder ham også i parken, når han er med til at flytte rundt på borde og stole, eller når han reparerer det, der er gået i stykker. 

Dorthe Thorborg

Administrativ koordinering

dtj@naturkraft.dk 
+45 51 94 60 03

Læs mere

Dorthe er administrativ koordinator i Naturkraft. Hun samler trådene i en organisation, der stadig er under opbygning. Dorthe hjælper med mange forskellige opgaver blandt andet inden for medarbejder-udvikling. 

Britta Guldahl Pallesen

Administrativ koordinering

bgp@naturkraft.dk
+45 50 74 41 37

Læs mere

Britta er bogholder i Naturkraft. Hun arbejder med løn og økonomi og sørger for, at fakturaerne bliver sendt og betalt. 

Simone Maria Schray

Billet og administration

sms@naturkraft.dk
+45 30 73 76 62

Læs mere

Simone arbejder med billetsalg i Naturkraft. Hun er en af dem, der tager godt imod gæsterne ved indgangen. Simone er flyttet til Vestjylland fra Tyskland og har på rekordtid lært dansk. Hun skal også være med til at formidle til vores tyske gæster. 

Studerende

Daniel Kardyb

Ph.d. studerende

dk@naturkraft.dk

Læs mere

Daniel Kardyb er Ph.d-studerende. Han er tilknyttet Naturkraft, hvor han gennem de næste par år skal undersøge, hvordan man kan udvikle læring i et uformelt læringsmiljø. Daniel er Ph.d-studerende ved Aarhus Universitet, DPU – Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse. 

Ebba Lange Andersen

Studerende

 

Læs mere

Ebba er studerende ved Aarhus Universitet, DPU – Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse.  

Frivillige

Inge Marie Vestergaard

Frivilliginspirator

imv@naturkraft.dk
+45 20 32 69 50

Læs mere

Inge Marie er koordinator for de frivillige i Naturkraft. Hun er også selv frivillig har været med til at bygge organisationen bag de frivillige. Inge Marie er drevet af at formidle de gode historier om naturen i og omkring Ringkøbing. 

Særlige rådgivere

Ulla Hjøllund Linderoth

Naturfagsdidaktiker og praktiker

Martin Rauff

Baaring Stories ApS

Jesper Theilgaard

Ambassadør for Naturkraft

Naturkraft-logo

Vestjysk Bank logo

 

 

 

 

Find vej

Naturparken 10,
6950 Ringkøbing

T: +45 69 161 162
M: info@naturkraft.dk

Nyhedsbrev

 

 

GDPR og privatlivspolitik for Naturkraft

Hos Naturkraft respekterer og prioriterer vi din ret til privatliv med udgangspunkt i den europæiske Generel Data Protection Regulation (GDPR).
Med udgangspunkt i GDPR regulativet vil vi gerne fortælle om hvordan vi indsamler og opbevarer dine personlige data.

 

Link til Facebook Link til Instagram Link til LinkedIn