Børnenes klimaklub | Bierne og byerne

Tag med 8 årige Hugo Hugorm og veninden Tanja Tingfinder (35) på besøg hos forskellige personer, der kan hjælpe med at forstå, hvordan man til dagligt kan passe bedre på naturen og klimaet.

Hugo siger at bierne er mega vigtige for naturen. Tanja Tingfinder og Hugo Hugorm har samlet frø hele sensommeren, som de vil plante til bierne. 

Men hvor bor bierne egentlig henne? Og hvilke blomster kan de godt lide? Børnenes Klimaklub besøger Bybi, der fortæller om honningbierne, der bedst kan lide at bo i byerne og slet ikke på en eng, som Hugo tror. 

Du kan høre afsnittet, der hvor du plejer at høre podcast.

Hør Børnenes Klimaklub

Om Bybi

Bybi er en socialøkonomisk virksomhed og forening, som arbejder for at skabe en bedre by, ikke kun for bier, men også for mennesker og blomster. De tror på, at man ikke bare kan tage honningen ud af naturen, man skal også sørge for, at der er mange blomster, og at bierne har det godt. De vil skabe plads til flere biarter og flere positive oplevelser med hinanden, ved at skabe et system hvor både bier, blomster og mennesker trives. Bybi vil vække fascinationen for byens dufte og smage, for at gøre plantningen af blomster mere intuitivt, og derved skabe flere bestøvningssteder for alle bestøvningsinsekter. 

Kan du egentlig sige som en bi? På nedenstående billede forsøger Hugo, Tanja og Oliver fra Bybi sig med den summende lyd. Bliv klogere på biens summen i afsnittet 'Bierne og byerne'.

Børnenes Klimaklub og Oliver fra Bybi siger som en bi 

Se alle podcasts

Se alle blogindlæg

Naturkraft-logo

Vestjysk Bank logo

 

 

 

 

Find vej

Naturparken 10,
6950 Ringkøbing

T: +45 69 16 11 62
M: info@naturkraft.dk

Nyhedsbrev

Vær den første til at få besked om gode tilbud, aktiviteter og andre arrangementer hos Naturkraft.

 

 

 

Link til Facebook Link til Instagram Link til LinkedIn