Begejstring, der smitter

Skrevet af: Mette Hindkjær, udviklingsansvarlig ved Naturkraft

Når først man er blevet smittet, ja – så er det vel nærmest som om, man ikke kan holde op igen. Man drages af det og længes efter mere, man bobler over af det og glædes over at få andre med på holdet.

Alle os, der lader os begejstre.

En af de ting, der kendetegner det efterhånden store hold af rådgivere, samarbejdspartnere og ikke mindst kollegaer i Naturkraft er netop evnen til at udtrykke begejstring og lade sig begejstre. Det kom blandt andet til udtryk, da vi i slutningen af august 2019 fejrede rejsegilde for Naturkraft. Der var tydelig begejstring at spore hos de fremmødte, og flere delte ivrigt deres rus med andre. Det er den type af glæde, der netop er med til at løfte hele teamet omkring Naturkraft både internt og eksternt. Glæden ved, at der også er andre, der bobler over. Men selvfølgelig kommer det til udtryk, når der er noget at fejre.

Begejstring på byggepladsen

Interessant er også den begejstring, der spores i de små detaljer.

Jeg husker den første dag, hvor vi for alvor gik i gang med anlægsarbejdet af Naturkraft. Den dag havde direktøren (meget pudsigt) rigtig mange ærinder, der passede med at lægge vejen forbi det 50 hektar store område. Han vil godt nok ikke indrømme det, men jeg har ham mistænkt for at have kørt fra den ene rundkørsel på Vestre Ringvej til den anden flere gange den dag blot for at følge med i de første gravemaskiners arbejde.

Den dag, tirsdag 3. april 2018, var det ikke kun direktøren, der lod sig rive med af begejstring. Ude på byggepladsen (læs: pløjemark og et par store maskiner fra Stauning Maskinstation), kom jeg til at tale med en af de personer, der om nogen skulle påbegynde et stort arbejde. Med al den vestjyske besindighed, der nu engang kendetegner en mand med nu over 40 års anciennitet hos Stauning Maskinstation, ja, han var vel nærmest ved at hoppe ud af sin gravemaskine af ren begejstring. Han skulle være og er med til at bygge Naturkraft. Og lige præcis dét gør mig glad. Det er der, begejstringen smitter, i det øjeblik det ikke kun er noget, man gør alene, men noget man gør sammen. Et fællesskab.

3 fotografer blev til 50 frivillige

Efterhånden har vi fået en hel flok frivillige med i teamet omkring Naturkraft. Det begyndte med tre fotografer, som bare syntes, at det var vildt spændende at få lov til at følge Naturkraft på nærmeste hold. Herefter har det udviklet sig, og truppen af frivillige kræfter er nu oppe på over 50 personer. Det i sig selv er en ret enestående historie, men en af de ting jeg mærker, når jeg er sammen med den her engagerede flok af dygtige mennesker, er begejstring. Begejstring over at få lov til at være med til at skabe noget nyt og være en del af fællesskabet omkring Naturkraft. Være med til at sætte sit eget præg på projektet og bidrage til at vække begejstring hos alle andre. De er blevet smittet af det, og nu smitter de videre…

Det er selvfølgelig meget mere end blot begejstring, der driver et projekt som Naturkraft, og hver dag er en ny. Men når vi forsøger at smitte hinanden bare en lille smule med denne begejstring, så er det min oplevelse, at der kommer mere af den. Et fællesskab, der smitter.

Det er vores Naturkraft-krammer!

Se alle blogindlæg 

Naturkraft-logo

Vestjysk Bank logo

 

 

 

 

Find vej

Naturparken 10,
6950 Ringkøbing

T: +45 69 16 11 62
M: info@naturkraft.dk

Nyhedsbrev

Vær den første til at få besked om gode tilbud, aktiviteter og andre arrangementer hos Naturkraft.

 

 

 

Link til Facebook Link til Instagram Link til LinkedIn